Vertaistuki

Vertaistuki auttaa jaksamaan

Vertaistuki tarjoaa tutkitusti tehokasta apua nivelsairauden kanssa jaksamiseen ja arjessa selviytymiseen. Vertaistukiryhmässä pääset keskustelemaan ja jakamaan vinkkejä niiden ihmisten kanssa, jotka todella ymmärtävät, millaista on elää nivelrikkokivun kanssa. Samanlaista tukea on vaikea saada läheisiltä, jotka eivät itse sairasta nivelrikkoa. Ryhmässä et ole ongelmiesi kanssa yksin. Usein vertaistukiryhmät tarjoavat myös tilaisuuksia yhteiseen nivelystävälliseen liikuntaan.

Suomen Nivelyhdistyksen alaosastot, nivelpiirit tarjoavat vertaistuki- ja liikuntaryhmiä jo kymmenillä paikkakunnilla eri puolilla Suomea. Uusia nivelpiirejä perustetaan kovan tarpeen vuoksi jatkuvasti. Ajantasaiset tiedot ryhmien toiminnasta löydät osoitteesta www.nivel.fi tai numerosta 09 271 2312.

Työikäisten virtuaalinen vertaistukiryhmä löytyy osoitteesta www.nivel.fi /virtu.

Vertaistukea saat kätevästi myös verkon välityksellä erittäin suositun Nivelklubikeskustelufoorumin kautta osoitteessa www.nivel.fi/nivelklubi..

Nivelneuvontaan voi soittaa maksutta mistä päin Suomea hyvänsä. Numerossa 0800 05252 vastaavat Suomen Nivelyhdistyksen kumppanin Fysioksen ammattilaiset 24 tuntia päivässä, 7 päivänä viikossa. Luottamukselliset puhelut voi käydä myös nimettömänä.

Copyright 2018 Suomen Nivelyhdistys ry. Kaikki oikeudet pidätetään.